IMG_20190511_121707_Bokeh__01__01.jpg

TEKEN- EN SCHILDERLES

In een tekenles laat ik iedereen ervaren hoe het is om te werken met verschillende materialen en technieken. Ondertussen kan ik wat vertellen over de grote meesters zoals Vincent Van Gogh en Rembrandt Van Rijn, maar ook hedendaagse kunstenaars komen aan bod om de cursisten te inspireren. Elke les is uniek en probeer ik naar behoeften vorm te geven. 

     

Van kleins af aan heb ik altijd al heel veel getekend en geschilderd. De vrijheid die ik ervaar als ik creatief bezig ben gun ik iedereen. Daarom ben ik begonnen met het geven van tekenles. Ik hoop op deze manier anderen net zo enthousiast te maken als ik ben. 

Het belangrijkste wat ik iemand wil leren is dat je met tekenen en schilderen jezelf mag zijn, en jezelf mag uiten.

Door mijn manier van les geven zijn mijn lessen ook geschikt voor cursisten die het lastig vinden om in een grote groep te functioneren. 

Ik vind het niet belangrijk dat iets "mooi" is, maar weet zeker dat als je er plezier in hebt het altijd mooi wordt!

De lessen geef ik bij u thuis en gelden voor alle leeftijden. Dit doe ik in de omgeving Hoeksche-Waard en in Arnhem.


Prijs per les: 20 euro 

Duur: 60 minuten

 

"De kinderen hebben kunnen oefenen met veel verschillende materialen zoals waterverf, acrylverf, textielverf, krijt, stoepkrijt, stempelkussens maar ook waterverf in scheerschuim of met alcohol, met zout of met rijst. Dit waren voor hen de leukste lessen omdat ze konden experimenteren hoe dingen kunnen ontstaan en hoe eenvoudig het soms kan zijn om zelf iets te maken."

IMG-0839.JPG